Tel: 09/362 05 01

Sallemeulekouter 50 - 9820 Merelbeke

Dr Lise Lotte Baert komt onze praktijk versteken.

Dokter Micheline De Meyer met de toegankelijkheidsprijs.

 

Beste patiënten,

 

Ik ben Lise Lotte Baert. Ik studeerde in 2018 af als arts aan de Universiteit van Gent. Vervolgens deed ik mijn driejarige opleiding tot huisarts en behaalde ik ook mij ECG certificaat.

 

Al mijn stages en examens werden reeds succesvol afgerond. Ik zal mijn officieel diploma als huisarts pas behalen wanneer ik in de komende maanden mijn thesis afgewerkt heb.

 

Hierdoor zullen de tarieven van mijn consultaties initieel verschillen echter nooit in jullie nadeel. Het remgeld blijft hetzelfde zoals bij de andere collega’s. Tot slot deed ik tijdens mijn laatste opleidingsjaar ook ervaring op als arts bij Kind en Gezin.

 

Na een fijne eerste vervanging in een groepspraktijk in Watervliet kom ik met veel enthousiasme Dr. Segers vervangen tijdens haar afwezigheid. Mijn doel is om haar goede zorgen naar al mijn kunnen verder te zetten, in overleg met u als patiënt en in samenwerking met de andere collega’s.

 

Wat u verder nog over mij dient te weten? Oorspronkelijk ben ik van Maldegem, maar na mijn studies ben ik natuurlijk in het mooie Gent blijven plakken. Ik ben een levensgenieter, goedlachs, ik reis graag en ben naast mijn job vooral sportief bezig.

 

Mijn vroegere volleybal carrière zet ik nu op een lager pitje verder in een recreatieve competitie, ik speel af en toe minivoetbal hier in de sporthal van Merelbeke en in de zomer rijd ik vooral met de koersfiets.

Hopelijk tot binnenkort!

 

 

Sallemeulekouter 50 - 9820 Merelbeke

Tel: 09/362 05 01 - Fax: 09/362 37 83